Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Rörelsenedsättning – Start Your Impossible Camp – Umeå 2023

Bildmontage, bild 1: Inomhusmiljö, badmintonhall. Tjej sträcker sig med utsträckt arm upp mot taket för att nå bollen med racket. Bild 2: Inomhusmiljö, friidrottsarena. Pojke i friidrottsrullstol på löparbana, han justerar styrningen med ena handen, lätt framåtlutad. Text: Start Your Impossible Camp, Umeå 8–10 december.

Den paralympiska drömmen börjar här!

Idrottslägret innehåller inspirationsföreläsning, workshop, nätverkande och massor av idrott. På lägret samlas deltagare i alla åldrar med några av Sveriges bästa ledare inom parasport. Vår ambition är att du som är helt ny hittar en idrott och att du som redan är aktiv får en boost i din utveckling.

Var: Nolia Idrottscenter, Umeå.
När: 8–10 december 2023.

Behöver du hjälp att fylla i anmälan?
Ring 08-699 62 48 så får du hjälp av Stefan.

Anmälan är stängd.

Digital informationsträff med chans att ställa frågor: 30 november kl. 18:30

Idrotter i Umeå – inriktning rörelsenedsättning

Inför varje läger genomför Parasport Sverige och Sveriges Paralympiska Kommitté en insiktsutbildning för alla ledare.

Klicka på idrotten för att veta mer om upplägget och arrangören.

Inspirationsföreläsning

Inomhusmiljö, simbassäng. Conrad Hildebrand ligger på rygg i bassängen, armarna sträckta bakom huvudet, redo att starta. Conrad Hildebrand föreläser om sin satsning mot Paralympics på idrottslägret i Umeå.

Conrad Hildebrand var som 16-åring en av Sveriges bästa simmare men bröt nacken och blev förlamad när han skulle testa parkour. Han visade då upp en mycket stark mental styrka och sadlade snabbt om till parasport och rullstolsrugby. Talangen visade snabbt att han skulle bli en blivande landslagsspelare och 2017 var han med och tog EM-silver. Nu har han återgått till simningen och är mitt i sin satsning, med siktet inställt på Paralympics i Paris 2024. På fredagskvällen kommer han till lägret och berättar om sin resa för alla deltagare. Missa inte detta!

Upplägg


På lägret kan du välja att utöva flera olika idrotter för att hitta din favorit, eller fokusera på en idrott som du vill utvecklas inom. Du väljer!

Tillägg


Deltagande på lägret är gratis tack vare Toyota Sverige. Om du vill kan du lägga till mat, boende och snygga Start Your Impossible Camp-kläder i din anmälan.

AnmälanÖppnas i nytt fönster.
Prenumerera på mejlutskick från Start Your Impossible Camp så får du alltid info om nästa läger. Klicka här!

Stefan Jansson

Idrottsutvecklare

Fredrik Andersson

Verksamhetsutvecklare

Alpin skidåkning

Varför heter det Start Your Impossible Camp?