Hem / Nyheter från förbundet / Svenska Parasportförbundet inleder ett partnerskap med den digitala plattformen Faster Forward

Svenska Parasportförbundet inleder ett partnerskap med den digitala plattformen Faster Forward

Genom samarbetet med Faster Forward får vi möjligheten att erbjuda våra medlemmar även andra spännande fritidsaktiviteter" säger Tomas Sandö Brandt, Partneransvarig, Parasport Sverige.

Den 1 oktober inleds ett partnerskap mellan Parasport Sverige och livsstilsappen Faster Forward. Partnerskapet innebär att Faster Forward kommer att erbjuda sin plattform till Parasport Sveriges samtliga medlemmar för att hjälpa dess medlemmar att få en mer aktiv och upplevelserik fritid utöver idrotten.

"Faster Forwards drivkraft är att tillsammans arbeta med inkluderingsfrågan där alla människor skall vara lika givna att delta i aktiviteter. Vi vet att alla människor har olika förutsättningar och för att bredda våra personliga utmaningar och insikter har vi ett starkt team med våra ambassadörer. Vi på Faster Forward är glada och stolta över att Parasport Sverige vill vara partners med oss. Vi är övertygade att detta partnerskap kommer gynna båda parter samt alla medlemmar i Svenska Parasportförbundet. Vi tror och hoppas att Svenska Parasportförbundets alla medlemmar kommer att uppskatta och utnyttja vår plattform till fullo" säger Christian Hedberg, VD för Faster Forward.

"Våra medlemmar kan sin idrott, de tränar och tävlar på olika nivåer. Men livet är mer än idrott. Genom samarbetet med Faster Forward får vi möjligheten att erbjuda våra medlemmar även andra spännande fritidsaktiviteter", säger Tomas Sandö Brandt, Partneransvarig, Parasport Sverige.

Faster Forward är en digital plattform som erbjuder människor med funktionsnedsättning en mer aktiv och upplevelserik vardag. Genom plattformen erbjuder Faster Forward sina kunder ett brett sortiment av event och upplevelser som är testade vilket garanterar deltagande och förhöjer livskvaliteten för vår målgrupp.

Så gör du för att ta del av erbjudandet

Tack vare Parasport Sveriges och Faster Forwards partnerskap kan du nu ta del av sex månaders gratis Premium-konto på livsstilsappen och den digitala plattformen Faster Forward.

  1. För att skapa ditt konto behöver du ladda ner appen till din telefon genom att söka på Faster Forward i App Store eller Google Play, alternativt klickar du på länkarna till de olika plattformarna på hemsidan www.fasterforward.se.

  2. När appen är nerladdad klickar du på ”skapa konto” som står till höger under fältet “lösenord”.

  3. Fyll sedan i e-postadress samt personnummer* och klicka vidare till steg två där du behöver referenskoden FFW+Parasport för att kunna slutföra ditt konto.

    * Personnumret används för att hitta din folkbokföringsadress och behövs även för att kunna köpabiljetter till evenemang då de är personliga.

Föredrar du att använda datorn så skapar du kontot och loggar in på https://app.fasterforward.se/ 

Vid frågor, vänligen kontakta FasterForward via This is a mailto link