Hem / Nyheter från förbundet / Missa inte Parasportveckan 2021

Missa inte Parasportveckan 2021

Den 13-19 september är det dags för Parasportveckan 2021 med digitala föreläsningar och workshops. Det finns också möjlighet att prova parasporter lokalt på olika platser.

Parasportveckan 2021 riktar sig till dig med funktionsnedsättning, dig som är ledare, förtroendevald eller bara allmänt nyfiken på parasport. Veckan arrangeras i samverkan mellan Parasport Sveriges distriktförbund och RF-SISU i StockholmVästmanlandSödermanland och Uppland tillsammans med samarbetspartnern Dövidrotten region östra.

Prova på-aktivteter

Under lördag 18/9 och söndag 19/9 kommer det arrangeras prova på-aktivteter och dessa är givetvis anpassade efter de restriktioner som råder.
Mer information om aktiviteterna finns att läsa på varje parasportdistrikts hemsida här nedanför:

Parasport Västmanland
Parasport Södermanland
Parasport Uppland
Parasport Stockholm (Obs! Inställt och ersatt med digital vägledning)

Digitala föreläsningar och workshops

Måndag till torsdag hålls flera spännande och intressanta föreläsningar och workshops. Vad sägs om att höra den paralympiska silvermedaljören Anna Beck berätta om sin resa från Värlmand till Tokyo? Eller lyssna på föreläsningar gällande exempelvis ledarskap, mental träning och trygg idrott? Totalt hålls åtta föreläsningar/workshops under veckan. Läs mer på www.parasportveckan.se.