Gå till innehåll
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Ledarkonferens 15-17 september 2023, Bosön

En bild

160 ledare från hela landet samlades helgen den 15-17 september på Bosön för att utbyta kunskap, inspirera varandra och tillsammans fortsätta utveckla svensk parasport.
– Tillsammans är vi en unik kraft som förverkligar drömmar, det märks inte minst en sådan här helg, säger Bo Sköld, generalsekreterare Parasport Sverige.

Läs hela artikeln här

Information inför helgen

Vill du utvecklas och inspireras som ledare, och få tid till till samtal och erfarenhetsutbyten? Missa inte det här tillfället. Vi välkomnar dig som är ledare och tränare inom en av Svenska Parasportförbundets medlemsföreningar till Parasport Sveriges stora ledarkonferens.

Vi välkomnar dig som ledare och tränare inom Svenska Parasportförbundets olika idrotter och föreningar, på alla nivåer och från olika delar av landet för erfarenhetsutbyte och ny kompetens.

Vi kommer att erbjuda ett varierat program där du får ta del av både teoretiska och praktiska pass samt panelsamtal. Du kommer också att få värdefull tid till att byta erfarenheter med andra ledare och tränare inom svensk parasport.

Först till kvarn. Vi ser gärna att ni kommer flera ledare från samma förening.

Upplägg: Ankomst fredag mellan 15.00-17.00. Hemfärd söndag efter lunchen 12.30.

Program: Vi erbjuder föreläsningar, utrymme för samtal och reflektion samt utvecklande aktiviteter för dig som tränare. Såklart middag både fredag och lördag kväll, vi hoppas att så många som möjligt kan bo på Bosön under konferensen. Mer information och möjlighet att välja olika pass kommer i god tid innan.

Anmälan: Klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OBS: Vi har 20 platser kvar och förlänger därför anmälningstiden till den 19 juli. Föreningsledare har förtur, först till kvarn.

Kostnad: 250 kr/deltagare (inklusive helpension) som faktureras din förening

Resersättning: Deltagare som bor längre än 15 mil från Bosön kommer att ha möjlighet att ta del av ett resestöd för att ge fler möjlighet att delta från hela landet. Klicka här för att söka reseersättning Länk till annan webbplats.

"No show" avgift: 3500kr /deltagare som faktureras din förening om du inte deltar men är anmäld

Vi ser fram emot din anmälan och en helg för Inspiration – Kunskap – Erfarenhetsutbyte!

 

Publicerad:

Uppdaterad: