Gå till innehåll
Visselblåsartjänst

Parasport Uppland

Parasport Uppland

Parasport är...

Parasport är idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning. Den kännetecknas av gemenskap, glädje och drömmar. Här finns något för alla – oavsett om du är nybörjare, motionär eller vill tävla och satsa mot världstoppen.

Nyheter Uppland

Fler nyheter från förbundet

Nyheter Parasport Sverige

Fler nyheter från Parasport Sverige

Parasport uppland

Parasport Upplands geografiska område är samtliga kommuner i Uppsala län – Uppsala, Enköping, Heby, Håby, Knivsta, Älvkarleby, Tierp och Östhammar – samt Norrtälje och Sigtuna kommuner i Stockholms län.

RF-Sisu Uppland

RF-SISU Uppland är en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer, med uppdraget att stödja, leda, företräda och samordna idrottsrörelsen i gemensamma frågor på regional och lokal nivå.

parasport sverige

Parasport Sverige finns som stöd och hjälp för att du ska kunna utveckla din egen eller din förenings kompetens inom parasport.

ParaMe


Är du sugen på att börja idrotta? På hemsidan ParaMe kan du enkelt hitta idrotter och föreningar nära dig.
Du kan också se på träningsvideor, hitta aktuella prova på-aktiviteter och bli inspirerad av andra.

TRYGG IDROTT


Hos Parasport Sverige råder nolltolerans mot all form av mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. Alla – barn, ungdomar och vuxna – ska kunna idrotta utan att riskera att utsättas för detta. I våra idrotter och idrottsföreningar är alla välkomna och ska kunna känna delaktighet och gemenskap.