Gå till innehåll

Parasport Gävleborg

Parasport Gävleborg

Parasport är...

Parasport är idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning. Den kännetecknas av gemenskap, glädje och drömmar. Här finns något för alla – oavsett om du är nybörjare, motionär eller vill tävla och satsa mot världstoppen.

wcvh

Sommarkul i söderhamn - 2024

Äntligen är sommaren här! Ta chansen att delta på massor av aktiviteter. För personer inom LSS eller socialpsykiatrin i Söderhamns kommun.

deth

ELINNEBANDY ÄR LIVET

Elinnebandy är livet är ett projekt som ska utveckla elinnebandyn i Sverige under tre års tid. Elinnebandy är en unik idrott där personer med rörelsenedsättning kan få möjligheten att delta i lagidrott vilket ger positiva effekter, då alla mår bra av att röra på sig och få verka i sociala sammanhang.

grg

GRG

Gävleborgs Rekryteringsgrupp ingår som en del i Parasport Gävleborg. Genom uppsökande verksamhet mot personer med rörelsenedsättning annordnas bland annat träningsaktiviteter för en positiv rehabilitering, erfarenhetsutbyte och socialt gemenskap.

Nyheter Gävleborg

Fler nyheter från förbundet

Nyheter Parasport Sverige

Fler nyheter från Parasport Sverige

ParaMe


Är du sugen på att börja idrotta? På hemsidan ParaMe kan du enkelt hitta idrotter och föreningar nära dig.
Du kan också se på träningsvideor, hitta aktuella prova på-aktiviteter och bli inspirerad av andra.

TRYGG IDROTT


Hos Parasport Sverige råder nolltolerans mot all form av mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. Alla – barn, ungdomar och vuxna – ska kunna idrotta utan att riskera att utsättas för detta. I våra idrotter och idrottsföreningar är alla välkomna och ska kunna känna delaktighet och gemenskap.

Kalender

Visselblåsartjänst