Hem / Kontakt / Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du arbeta för Sveriges mest intressanta idrottsförbund?

För att ta nya stora kliv i parasportens utveckling söker vi ständigt personer som delar vår passion för parasport och för allas rätt att få utöva idrott. Utöver detta söker vi alltid personer som vill engagera sig i parasporten som exempelvis ledare, domare eller funktionärer. Vi söker personer som är lagspelare och i Parasport Sverige får du en arbetsgivare som välkomnar eget driv, entreprenörskap och du får arbetskamrater runt om i landet som alla spelar i samma lag. 


Avlönade tjänster

Just nu finns inga avlönade tjänster att söka.


Ideella tjänster

Just nu finns inga ideella tjänster att söka.


Parasport Sverige välkomnar alltid personer som vill engagera sig i parasporten som exempelvis ledare, domare eller funktionärer. Hör av dig till This is a mailto link.

Vi är alltid öppna för spontanansökningar. Om du är intresserad av parasporten och tycker det är intressant att jobba med, skicka ditt CV och ett brev där du berättar om dig själv och vad du vill göra till This is a mailto link så har vi dig i åtanke när det dyker upp en möjlighet.


Medicinskt nätverk

Vill du på något sätt engagera dig och bidra med medicinsk kompetens till parasporten? Det kan exempelvis vara som fysioterapeut för ett lag. Skicka in din intresseanmälan för att ingå i Parasport Sveriges Medicinska nätverk.

Vill du veta mer?