Hoppa till sidans innehåll

Lagbygge med jultema

08 DEC 2017 04:57
Efter sju dagar på plats med nya deltagare i truppen så gäller det att bygga laget för att nå framgång även om längdskidor och skidskytte är individuella idrotter.
  • Skapad: 08 DEC 2017 04:57

Med en träningsdag kvar innan tävlingarna så består nu dagarna av tävlingsförberedelser. Linda och Ante har jobbat med att sätta upp delmål utefter banan. Detta för att hitta alla nyckelpartier på banan och lägga upp en taktik för tävlingarna.

Zebben och Johannes har även dem nu börjat utforska mer utav banorna som blir mer och mer färdiga för tävling. Tävlingsarrangörerna jobbar hårt med spåren samt snöproduktionen för att färdigställa allt innan tävlingaran startar. Zebastian har även genomgått sin klassning som var uppe för review. Han tävlar även fortsättningsvis även i B1. 

På kvällen så hade Petra och Linda förberett en överraskning för övriga. Ett riktigt julmys. Efter tappra försök att hitta pepparkakor etc. Så hittade de Gluhwein, holländska pepparkakor och en byggsats pepparkakshus. När man är borta så länge som tävlingarna ofta innebär så är det viktigt att kunna slappna av, vara av och på. På träning är det fokus och däremellan så behöver man kunna stänga av och tänka på annat för att kunna ha energi kvar när tävlingarna startar. Huset blev byggt, ett riktigt lagarbete. Även toner till diverse julsånger kunde höras från rum 303. Teambuilding med jultema!

Fotograf: Linda Andersson och Petra Holmbom

Skribent: Linda Andersson
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam

Sponsorer

Jyskatg

Officiella leverantörer

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link