Hoppa till sidans innehåll

Ny omgång i SWRL spelades i Solnahallen

15 JAN 2019 20:47
Den gångna helgen tampades fyra svenska lag under omgång nr 2 i SWRL - den svenska Rullstolsrugbyligan.
  • Uppdaterad: 15 JAN 2019 20:47

I en kylslagen sporthall, Solnahallen, kämpade fyra lag tappert i match efter match, både med att få upp värmen och med att försöka klå varandra. Norrbacka som ställde upp med ett 10-mannalag! kunde byta in otaliga kombinationer och gjorde processen kort med alla motståndare.

Lejonen från Göteborg med Collin och J-O Mattson i spetsen bjöd hårdast motstånd och förlorade knappt med två mål mot hemmalaget. Scorpions, som Linköpingslaget heter numera, var förstärkta med den finske 2,0-poängaren Tuukka Nisso. Efter lite rörigt och avvaktande spel i början tog östgötarna åt sig mer och mer av Tuukkas pedagogiska instruktioner och spelade upp sig betydligt. Scorpions lånade även in andra spelare i några matcher och därmed blev matcherna jämnare. Efter suveräna Norrbacka och Göteborg kämpade Nacka med sitt lågpoängsbetonade lag. Synd att ingen mer högpoängare än Marko vill spela!

Med fyra matcher per lag var vi alla ganska trötta och nöjda med att få åka hem och värma oss på söndagskvällen. Efter 15 månaders speluppehåll gjorde Rugbykommitténs ordförande come back och det kändes i måndags...., men roligt är det att lira igen!

Slutomgången spelar vi i Linköping i mars, men dessförinnan ska en del av oss tampas i Sundsvall 31 januari (SM-final mellan Köping och Nacka) och Malmö Open 9-10 februari.

Se alla resultat från omgången och aktuell tabell här.

Skribent: Magnus Krossén
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link