Hoppa till sidans innehåll

God Jul, Tack för i år samt Inbjudan till Föreningsträff 11 januari 2022

20 DEC 2021 10:49
Till alla medlemsanslutna Paraföreningar inom SDF Bohuslän-Dals, Göteborgs &
Västergötlands Parasportförbund organisation.

  • Uppdaterad: 20 DEC 2021 10:49

Så kan vi återigen lägga ytterligare ett spännande & annorlunda Paraidrottsligt år bakom oss & tacka för allt ert fantastiska arbete som lagts ner <3

Paraidrottsåret 2021, liksom 2020, har ju till mångt och mycket kantats av pandemin – ingenting har varit sig likt sedan Covid-19: s intåg i vår liv och leverne, men de flesta Paraidrottsföreningar inklusive vi själva på Para-SDF nivå har kämpat vidare med att förhålla sig till allsköns restriktioner & förordningar samt fortsatt streta på för att inte duka under idrottsligt… Med andra ord… har året 2021 även det gått ut på att ställa om och inte ställa in verksamheter. De nya tankesätteten har även medfört mången prövning, men har också lärt oss otroligt mycket om vad vi alla verkligen är kapabla till att uträtta. Det är goda exempel & tankar vi självklart tar med oss in i 2022 & med förhoppningen att bättre tider väntar oss alla men i synnerhet alla våra paraidrottare under 2022.

Pandemin under 2020–2021 har dessvärre slagit riktigt hårt mot idrotten i stort men parasporten i synnerhet – vilket är & blir de fortsatt viktiga frågorna att lägga över till agendan för 2022. Fokus på rekrytering av fler aktiva/ledare är alltid viktiga frågor, men kanske än viktigare nu, då stora tapp skett inom parasporten i regionen under dessa pandemi år. Föreningsstöttning gällande utbildningsinsatser, prova på tillställningar, tillgänglighetsfrågor, föreningskunskaps- & utvecklingsbitar med flera andra insatser som skapar känsla av sammanhang laddar vi nu för när julen står för dörren och året lider mot sitt slut.

På tal om året som komma skall, året då vi inte längre är Bohuslän-Dals-, Göteborgs- & Västergötlands Parasportförbund, utan året då vi blir 1 större & starkare SDF: Den 1 januari 2022 ser Västra Götalands Parasportförbund/Parasport Västra Götaland ljuset för första gången.

I och med detta vill vi nu också passa på att bjuda in alla medlemsanslutna Paraidrottsföreningar till en digital Föreningskonferens där hela sammanslagningsresan & år 1 2022 står på agendan. Vi blickar framåt tillsammans och efter de avklarade årsmötena 26 mars 2022, står vi enade som det största/starkaste Parasportsliga SDF: et i vårt avlånga land!

Till dess, med en önskan om en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År – ta hand om varandra, håll i, håll ut & ladda batterierna med lite välbehövd julefrid för att därefter ta er an en spännande ny parasportslig vår.

Hjärtligt Välkomna och Väl mött till den digitala Föreningskonferensen den 11 januari 2022 

Med Vänlig hälsning

Styrelserna & Kanslierna i Parasport Bohuslän-Dal, Göteborg och Västergötland


DIGITAL FÖRENINGSKONFERENS:
DATUM:      11 januari 2022
VAR:            Digital
TID:             18.30-20.00
ANMÄLAN: This is a mailto link – senast 9 januari 2022
DAGORDNING / INBJUDANSLÄNK: Kommer via mail den 10 januari 2022

KLICKA HÄR För att läsa Inbjudan i PDF 

Skribent: Anna Carin Ahlquist
E-post: Adressen Gömd
Västra Götalands
Parasportförbund

drivs med
stöd av
  
Logotyp "Med stöd från Västra Götalandsregionen"
 
   

 
Parasport Sverige
utgörs av
 

Parasport Sveriges Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Parasport Sveriges andra kanaler

Facebookch-twitter
YoutubeInstagram

Postadress:
Västra Götalands Parasportförbund
Pjäshallen, Övre Kaserngården 8
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Övre Kaserngården 8
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631431893, +4631432256
E-post: kansliet.vg@paraspor...