Hoppa till sidans innehåll

Parametern vintern 2020

18 NOV 2020 12:37
Pågår 1-24 december Lucköppning varje dag med vinnare av presentkort!
50 första personer som anmäler sig är med på tidig utlottning av presentkort.
  • Skapad: 18 NOV 2020 12:37

Pågår 1-24 december Lucköppning varje dag med vinnare av presentkort!
50 första personer som anmäler sig är med på tidig utlottning.

I dessa tider när idrotten mer eller mindre tagit time-out vill vi erbjuda alla paraidrottare med vänner ett arrangemang som gör att du ska motiveras att röra på dig. Det spelar ingen roll vad du gör eller hittar på? Bara du gör något. Vi vill motverka ett inaktivt liv och genom att delta i Parametern får du inspiration att ta din promenad, styrketräna, cykla, simma, jogga, gå stavgång, rullstolsåkning, allt som höjer pulsen och ger ett bättre välmående. Tveka inte, anmäl dig här! 😃👨‍🦼👩‍🦼👨‍🦽👩‍🦽

Så här går det till!
Du ska röra/träna minst en 30 min per dag! När du har anmält dig så räknar vi med att vi har avtal= Du rör dig varje dag och vi ser till att du har chans att vara med på utlottning av presentkort. Efter ditt sista träningspass den 24 december mailar du till This is a mailto link. Där skriver du att du har genomfört 24 dagar med 30 minuters träning varje dag. Om du vill får du gärna skriva vilken typ av träning du har genomfört varje dag till exempel "onsdag 6 Dec - handcykling 30 minuter, torsdag 7 dec - promenad 30 minuter",  men det är inget krav.

Om du anmäler dig tidigt har du chans att vinna på direkten då vi kommer att lotta ut presentkort till de 50 första anmälda. Ifrån 1 dec till 24 dec kommer vi ha lucköppning varje dag med vinnare av presentkort. Den 24 december kommer vi ha en stor lucköppning med flera vinnare, då får även de som vunnit tidigare vara med.

Sista anmälningsdag 26 november.  

Information This is a mailto link  

Anmälan

Facebook

Har du frågor?
Maila till This is a mailto link

Skribent: Stefan Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Västmanlands Parasportförbund
Pontus Widéns Väg 18.
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: +46705954228
E-post: Stefan.Andersson@par...