Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Paraidrottare prisades på fotbollsgala"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Paraidrottare prisades på fotbollsgala


Lördagen den 19:e November anordnade Värmlands fotbollsförbund en stor fotbollsgala på hotel Scandic Winn i Karlstad för tredje året i rad prisades även tre parafotbollsspelare.

De två tidigare åren har det delats ut två guldbollar men detta år fanns ytterliggare en priskategori med Årets kanon inom parafotbollen.

Priset till Årets kanon gick till Stefan Hofling med motiveringen

Han ställer alltid upp och stöttar alla i alla kägen. Han växer för varje träning och hur svårt det än är så ser han inga hinder han gör alltid sitt bästa för att bli en bättre person. Han är även en mästerfotograf i Idrottsklubben Carlstad. En kanoninsats som är värd att hyllas.

 

Årets guldboll dam gick till Maria berg  med motiveringen

En tjej som kämpar in i det sista. Hon ser inga hinder som är för stora. Hon är en tjej som älskar att träna och lägger 100 procent på allt hon gör. Hon är även en bra förebild för de andra tjejerna i distriktet.

 

Årets guldboll herr gick till Anders Jansson med motiveringen

Han är en pådrivande och lyhörd person  som har en stor ledarroll i Idrottsklubben Carlstad och som ser till att hålla föreningen vid liv. Värmlands enda spelare i det okända landslaget  som detta året tog brons under INAS EM i Frankrike.

Parasport Värmland säger grattis till de tre pristagarna

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Värmlands Parasportförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764773
Fax: 0104764799
E-post: jan.thorin@parasport...