Hoppa till sidans innehåll

TIME-OUT!

15 MAJ 2020 16:51
Till parasporten i Sörmland och Västmanland
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2020 16:51

Det är mycket som är annorlunda nu när coronaviruset är här. Många av oss träffar inte våra äldre släktingar som vi brukar för att undvika risken med smittspridning och många företag har det jobbigt att få verksamheten att gå runt och riskerar konkurs.

Även våra verksamheter inom paraidrotten påverkas kraftigt, i stort sett alla parasportaktiviteter i våra distrikt är pausade eller inställda och våra anställda planerar heller inga aktiviteter nu under våren och fram till sommaren. Det är en del träningsaktiviteter igång men annars är det time-out som gäller. Vi har en känslig målgrupp och vi måste vara försiktiga.

Förhoppningen är att vi kommer igång med aktiviteterna igen till hösten men fram till dess får vi följa de råd och riktlinjer som ges från förbund och myndigheter för att undvika smittspridning. Till vidare fortsätter vi avvakta med att hålla årsmöten och andra aktiviteter där flertalet människor skulle träffas. Vi har övervägt möjligheten att hålla digitala årsmöten, men beslutat att i stället fortsätta skjuta dem fram i tiden tills vi åter kan träffas igen.

Var rädda om er!

Hälsningar

Stefan Isaksson
Ordförande Västmanlands Parasportförbund

Håkan Wiberg
Ordförande Södermanlands Parasportförbund 

 

Skribent: Stefan Andersson
Epost: Adressen Gömd


 

 


  


GILLA OSS PÅ FACEBOOK


Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Postadress:
Södermanlands Parasportförbund
MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0104764297
E-post: This is a mailto link

Se all info