Hoppa till sidans innehåll

Presentation/Förslag på Smålands Parasports Styrelse!

04 MAR 2020 16:07
Eftersom styrelsen varit lite låg i ett par år så har vi nu förslag till nya styrelsen i Smålands Parasport. Inga föreningar har kommit in med några förslag. Vi hoppas nu att dessa styrelsemedlemmar ska bli invalda den 29 mars på Scandic i Växjö.
  • Skapad: 04 MAR 2020 16:07

Smålands Parasport presenterar

Ordförande

Stefan Franzén 54 år och bor i Växjö.

Arbetar som Verksamhetsledare för Smålands Innebandyförbund.

 Tidigare uppdrag

 Vice Ordförande Smålands Innebandyförbund ( 20 år)

  • Ordförande valberedningen Smålandsidrotten och SISU ( 5 år)
  • Ordförande i Hovshaga AIF och Hovshaga Innebandy (6 år)
  • Sekreterare Växjö IBK (1 år)
  • Föreläsare ordförandekurser SISU (1 år)
  • Utvecklingskommittén Svenska Innebandyförbundet ( 2 år)
  • Tränat innebandylag i Hovshaga AIF och VST 99

 Nuvarande uppdrag

  • Ledamot styrelsen Växjö DFF

 

Styrelse Ledamot   

Mitt namn är Erik Lagerlöf. Jag är 18 år gammal och kommer från Växjö, men studerar för tillfället i Kristianstad. Parallellt med mina studier, jobbar jag med Paragolf på både ett lokalt och regionalt plan. Jag är ordförande och projektledare i Paragolfkommittén på Växjö Golfklubb och sitter även som ledamot i motsvarande distriktskommitté i Smålands Golfförbund. Nu har jag fått möjlighet att kliva in i Parasport Smålands styrelse, vilket jag är mycket tacksam och stolt över.

Relationen till idrott och då också Paraidrotten har länge legat mig varmt om hjärtat, ända sedan dess att jag började spela golf 2009, då 8 år gammal. Sedan dess har mitt intresse för sport och idrott bara blivit större, speciellt idrottens otroliga potentialer kring dess utveckling! Detta intresse, i kombination med den kunskap och erfarenhet som jag samlat på mig under åren, hoppas jag i sin tur ska kunna bidra till att jag kan tillföra något till Parasportens utveckling.

Jag ser fram emot att få vara en del av både Smålands Parasportförbund och anslutna föreningars utveckling. Jag ser fram emot att få lära känna Er och den verksamheten som Ni bedriver. Jag ser fram emot att vara med i utvecklingen av Parasportens och dess utövare. Och jag ser fram emot många utvecklande och inspirerande samtal med Er föreningar som är anslutna och är en del av förbundet.

 Styrelse Ledamot    

 Jag heter Victor Bohman. Jag är 27år gammal och bor i Kalmar. Till vardags jobbar jag som idrottslärare och arbetslagsledare på grundsärskolan i Kalmar. En dag i veckan arbetar jag dessutom som Jämställdhet- och mångfaldsutvecklare på Utbildningsförvaltningen i Kalmar kommun. Där bistår jag rektorer och personal i  deras jämställdhets- och mångfaldsarbete kopplat läroplanens mål samt arbetet mot en ökad jämlik och jämställd skola för kommunens elever.

 Under åren på särskolan har jag haft och har olika samarbeten med bland andra Barn och fritidsprogrammet på Jenny Nyströmskolan i Kalmar, Region Kalmar län, Parasport Småland och Fritidskanalen.

 Ny/gammal Styrelse Ledamot 

 Mitt namn är Johan Steirud, 36 år och bor i Skillingaryd. Har jobbat på Smålands Parasport i sju år med ekonomi och som tf. idrottskonsulent. 2015 började jag som ombudsman på Funktionsrätt Jönköpings län. De större delarna av tjänsten handlar om utvecklingsfrågor/rådgivning inom fysisk tillgänglighet och ekonomi.

Kopplingen till Parasport Småland för mig, sträcker sig tillbaka till mitten av 90-talet, då jag åkte på läger, prova-på-tillfällen, tävlingar med mera i förbundets regi. Sen att haft möjligheten att arbeta för densamma har varit mycket roligt. Haft- och har några olika uppdrag inom föreningslivet. Det jag strider för - är att alla ska ha samma/likvärdiga möjligheter och villkor att förflytta sig och kunna vara delaktiga i samhället.

 Nuvarande Styrelse Ledamot   

Jag heter Johan Augustsson, 31 år gammal och bor i Kalmar. Är ursprungligen ifrån Karlskrona (Jämjö)men flyttade till Kalmar för att plugga socionom. Jag jobbar just nu som Ungdomspedagog i Torsåskommun på Ungdomssupporten men har innan jobbat som bland annat Enhetschef i Kalmar kommun inom LSS, både boende, assistans och daglig verksamhet.

Var tidigare tränare för Kalmar FF U-lag (fotbollslag för de funktionsvarierade). Har ett stort intresse av sport och idrott av alla möjligaslag. Spelar själv fotboll, golf och går mycket på gym. Brinner för lika villkor och rättvisor.

Nuvarande Styrelse Ledamot

 Jag heter Mattias Jonsson är  36 år och bor i Växjö och jobbar som recetionist på Olympen Träningscenter. Har jobbat på Nätverket SIP, Fritidskonsulent på FIFH och sportjournalist på Kristianstadsbladet.  Är idag ledare för Östers IF Parafotbollsgrupp. Har varit med på Smålands Parasport i styrelsen i 5 år.

 

Skribent: Ewa Anemyr
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook

Schysst arbetsgivare

Logga schysst arbetsgivare - tumme upp.

Postadress:
Smålands Parasportförbund
Kaptensgränd 3
577 36 Hultsfred

Kontakt:
Tel: 0708850490
E-post: ewa.anemyr@parasport...