Hoppa till sidans innehåll

Grattis till 30/30 fonden!

01 OKT 2020 08:16
30/30-fonden är ett samarbete mellan Unibet och hockeymålvakten Henrik Lundqvist, som startade 2019. Initiativet går ut på att uppmärksamma och belöna idrottsföreningar över hela Sverige, oavsett idrott.
  • Skapad: 01 OKT 2020 08:16

Nu kan Henrik Lundqvist och Unibet presentera årets vinnare av 30/30-fonden- ett projekt där 30 idrottsföreningar från hela Sverige tilldelas 30 000 kronor vardera. 

30/30-fonden är ett samarbete mellan Henrik Lundqvist och Unibet som handlar om att ge tillbaka till idrottsrörelsen för allt som den har gett till Henrik och miljoner andra svenska idrottare. Många vet att Henriks uppväxt har präglats av hockey, men få vet att han är så mycket mer än “bara” just hockey. Han är fotboll, han är tennis, ja han är all slags idrott.

30/30-fonden går helt enkelt ut på att uppmärksamma och belöna idrottsföreningar, oavsett idrott, som verkar för sunda värderingar och som ger både trygghet och glädje.

”30/30” anspelar på Henriks tröjnummer och att 30 föreningar får 30 000 kr var. Alla idrottsföreningar kan ansöka till 30/30-fonden. Vinnarna utses av Henrik Lundqvist och Unibet. 

Grattis Neuro Kronobergs läns-  och parasportsförening

Tack vare Neuro Kronoberg finns goda förutsättningar till ett aktivt liv via idrotten för Alla,oavsett förutsättningar. Med satsningen på "Rullegruppen" stärker man både självkänsla och fysisk hälsa för idrottare på hjul. En intiativförmåga som redan inspirerat till flera grupper på andra platser i Småland - något att vara stolt över.

Grattis Jönköpings Curling club

Er förening arbetar för att ge alla samma möjlighter att få delta och utvecklas oberoende av induviduella förutsättningar. Det är berömvärt hur ni tar tillvara på den spontana idrottsglädjen genom att erbjuda möjligheter att träna så ofta man bara vill. Vi hoppas att ett bidrag från 30/30 fonden kan stärka er verksamhet och att ni fortsätter att vara de föredömen ni är.

Ewa

Skribent: Ewa Anemyr
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook

Schysst arbetsgivare

Logga schysst arbetsgivare - tumme upp.

Postadress:
Smålands Parasportförbund
Kaptensgränd 3
577 36 Hultsfred

Kontakt:
Tel: 0708850490
E-post: ewa.anemyr@parasport...