Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan 2017


Östergötlands Parasportförbund vill i samverkan med Svensk Parasports medlemsföreningar erbjuda personer med olika former av funktionsnedsättning samma möjligheter, som övriga samhällsmedborgare, att välja idrott som fritidssysselsättning.
Vi vill även, genom samverkan med övriga idrottsrörelsen, organisationer och myndigheter, verka för integration och gemenskap.

Styrelsen ska arbeta för att stärka förbundets ekonomi, bland annat genom träffar med förtroendevalda och andra beslutsfattare för att visa på de positiva effekter som vår verksamhet medför. Förbundet ska arbeta för att sprida den utarbetade värdegrunden.

 

Fyra prioriterade områden 2017:

 

*Styrelse-organisation
Framtidsdagar i samverkan med SISU Idrottsutbildarna fortsätter. Styrelsen ska arbeta igenom och klargöra vad förbundets arbete ska fokuseras kring och hur det arbetet ska prioriteras. Styrelsen ska arbeta med att stärka bemanningen på kansliet. Kontakt med kansliet och dess personal ska ske i samband med ordinarie styrelsemöten, då konsulent fungerar som adjungerande sekreterare. Täta kontakter mellan kansli och Styrelse sker genom Ordförande och Personalansvarig.

*Integration
Förbundet ska ha en fortsatt aktiv dialog om ökat samarbete och integration med Östergötlands Idrottsförbund.

 

*Region Östergötland

Förbundet ska fortsätta arbeta med att uppmärksamma politiker och tjänstemän om nyttan av föreningarnas och förbundets arbete och verksamheter inom idrott, i hälsoekonomiska och sociala sammanhang.

 

*Skolföreläsningar
Förbundet skall aktivt gå och erbjuda föreläsningar och Prova-På dagar mot skolor runt om i Östergötland. Detta arbete kombinerar både en möjlighet att sprida information om vår verksamhet, motverka fördomar, hitta nya idrottare samt stärka förbundets ekonomi.

 

Linköping 17-01-14Uppdaterad: 08 MAR 2017 15:00 Skribent: Mattias Karlsson
 

Guldpartners

21
Assistansbolagets erbjudande tål att jämföras med andras
Lejonfastigheter_RGB_stor

 

Optiker Almå

Ottobock
Permobil
Stångåstaden

Viktors


 

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebookch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Östergötlands Parasportförbund
Västra vägen 32
582 28 Linköping

Kontakt:
Tel: 013104480
E-post: This is a mailto link