Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Inbjudan"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Inbjudan


Parasportens Dag

17 November 2019

 

Bakgrund

Söndagen den 17 November, 2019 kommer vi att genomföra Parasportens Dag i länet. Vår ”huvudarena” för denna dag kommer att vara Eyrabadet och Eyrahallen, där kommer vi kunna erbjuda aktiviteter för besökarna. Vi kommer ha tillgång till bassäng och idrottshall. Dagen kommer att genomföras mellan kl 10.00 – 13.00. Aktiviteter i hallen kommer att ske på ett schema och deltagande föreningar kommer att erbjudas en yta att genomföra dessa på. Vi kommer också kunna erbjuda en yta för de föreningar som ej praktiskt kan genomföra sin idrott i denna miljö. En utställnings/informations yta. Man kan naturligtvis vara i den lokal där man bedriver sin verksamhet, exempelvis kälkhockey under de tider som gäller under dagen. 

 

Syfte

Syftet med dagen är att personer med en funktionsnedsättning skall få möjlighet att träffa föreningar samt prova aktiviteter som finns inom Parasporten i länet samt visa upp den stora bredden av idrotter. Dagen kommer att vara riktad till målgruppen personer med en funktionsnedsättning i första hand men naturligtvis kommer andra nyfikna att vara välkomna. Deltagande föreningar skall få möjlighet att träffa och rekrytera nya medlemmar till sina föreningar.

 

Information

Parasportförbundet i samverkan med SISU Idrottsutbildarna kommer att ansvara för marknadsföring samt det praktiska kring arrangemanget. Deltagande föreningar ansvarar för aktiviteter /information om verksamhet. På Örebro läns Parasportförbunds hemsida kommer det att finnas en flik som skall vara uppdaterad om vad som gäller under dagen

Stöd och hjälp

Deltagande föreningar kommer att ha möjlighet att söka ekonomiskt stöd för merkostnader för sitt deltagande via Idrottslyftet. För ytterligare information gällande Idrottslyftet ta kontakt med David Fast SISU idrottsutbildarna på tfn 019- 17 55 33 för ytterligare information. Vi som arrangörer kommer också att ansvara för tidschema under dagen samt marknadsföring av densamma.

Naturligtvis kommer vi alla att behöva marknadsföra denna dag.

 

 Anmälan 

Naturligtvis hoppas vi att Er förening tycker att det är viktigt att vara med och delta på denna dag och att Ni dyker upp. 

Har Ni några frågor eller funderingar om vad som gäller tveka inte utan hör av till:                  

                        Lennart Jansson              019-17 55 47

                        David Fast                      019-17 55 33

 

Vill Ni vara med på dagen anmäl Ert intresse snarast dock senast den 10 oktober. 

Till:

lennart.jansson@parasport.se          eller  david.fast@sisuidrottsutbildarna.se

 

 

Tillsammans gör vi denna dag till något att minnas !!

Inga nyheter är skapade

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebookch-twitter
YoutubeInstagram

Postadress:
Örebro Läns Parasportförbund
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 019175547
Fax: 019102070
E-post: lennart.handikapp@orebro.rf.se