Hoppa till sidans innehåll

2020 - Seriestarten skjuts fram


Vi lever i en föränderlig tid där vi inte vet vad som kommer att hända. Men det som vi vet just nu är coronaviruset fortsätter sin framfart.

Med bakgrund av det så har vi tagit beslut att skjuta upp starten av Svealandserien  igen och att sammandraget som var planerad till 27 juni ställs in/flyttas.

Och det innebär att vi tar sikte på att sammandraget i Fagersta den 15 augusti kan bli av. Skulle det bli några förändringar så hör vi naturligtvis av oss om det.

Vidare har Jan-Olov fått några samtal från några tränare som har haft funderingar om man törs genomföra träningar.

Naturligtvis så är det ett beslut som Ni skall ta, men det som jag förstår så är det bra om vi kommer ut i friska luften men undviker närkontakt.

Och det jag kan föreslå är att ni inte kör träningen med boll utan att man försöker köra olika fysträningar med spelarna i stället.

Och kanske för att göra träningen lite roligare att man använder sig av pulsmätare och stegräknare. Kanske att man förlägger träningen på olika andra platser. Ja, ni har säkert olika idéer hur träningen kan se ut nu utifrån rådande situation.

Vidare så har vi fått in anmälningar från KF Heros och Romfartuna till serien men vi saknar ett flertal anmälningar från er.

Vi skulle vilja att ni skickar in dessa trots att vi inte vet hur det kommer att se ut i höst. Vi vet att det kan vara svårt med fullständiga uppgifter, men det går att komplettera. 

Får vi in anmälningarna så är vi i alla fall lite förberedda inför hösten. Däremot så kan vi avvakta med inbetalningen av anmälningsavgiften.

Var rädd om er och hör gärna av er om ni har några funderingar/synpunkter/ eller behöver stöd. 

Inbjudan - blankett Svealandsserien 2020.docx

Uppdaterad: 05 MAJ 2020 14:33 Skribent: Elin Lund Jonsson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0723792610
E-post: elin.walfridsson@par...