Hoppa till sidans innehåll

Staffan Löfmark - ny i styrelsen

05 MAJ 2022 08:29
Staffan Löfmark valdes i mars in som ordinarie ledamot för en tid av ett år - detta blev ett fyllnadsval för Mia som valde att inte fortsätta hela mandatperioden. Staffan har alltid varit engagerad i parasport och allas rätt till en aktiv fritid.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2022 08:29

Jag heter Staffan Löfmark och är 48 år gammal. Sedan ett år tillbaka bor jag i Gävle. De senaste tre åren innan jag flyttade till Gävle jobbade jag med funktionshinderfrågor i två olika råd i en Stockholmsstad och en i Solna Kommun.

Jag blev nyligen invald i styrelsen som ledamot, ett fyllnadsval på 1 år.

Jag är en levnadsglad man/kille som älskar utmaningar av alla dess slag. Jag tror att jag upplevs som artig, en god lyssnare, snäll, hjälpsam, trevlig, pratar med alla som jag möter eller hälsar på. Lyssnar på dem som behöver prata om saker och ting och är också mycket målmedveten och gillar att utforska nya intressen.

Några av mina bästa idrottsminnen som jag minns bäst var när Brynäs mötte Leksand i hockey och de spelade matchen utomhus. Det var en jubileumsmatch och en vänskapsmatch.

Jag arbetade inom skolan före pandemin, jag arbetade som elevassistent på olika skolor i Stockholms stad med barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar.

Jag har alltid varit intresserad av idrott. Jag var hjälpledare under ett event med Parasport i Älvsjö 2019, det var en innebandyturnering för barn med olika funktionsnedsättningar. Jag har också varit engagerad i volontärarbete för Stockholms stad, jag har haft äran att arbeta med EM i skridskor, det var en häftig upplevelse.

Min favoritsyssla är att simma samt träna på gym, älskar att gå på bio, vara ute i skogen på hösten och plocka svamp, umgås med goda vänner samt med familj och flickvän. Jag tycker om att laga mat, grilla och njuter gärna av maten med ett glas gott vin.

Min passion för Parasport är att få vara med och hjälpa till på olika läger och idrottsevenemang, se hur de utvecklas och vara delaktig i deras utveckling. Att de utvecklas på sitt egna sätt och man kan vara där och finnas till då de behöver hjälp.

Jag hoppas att jag med mina erfarenheter från volontärarbete, lägeraktiviteter, men också mina erfarenheter från uppdrag inom funktionshinderpolitiken kan vara till hjälp för förbundet.

Jag vill hjälpa till och bidra på alla de sätt jag kan.

// Staffan Löfmark

Skribent: Elin Lund Jonsson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0706822234
E-post: elin.lund.jonsson@pa...