Hoppa till sidans innehåll

SM silver till Söderhamns HIK

18 AUG 2022 11:33
Ute-SM i boccia gick av stapeln 13–14 augusti i Gävle på Nynäs. Arrangörer var Söderhamns HIK tillsammans med Gävle HIF och Sandvikens HI.
  • Skapad: 18 AUG 2022 11:33

Flera deltagare från Gävleborg fanns på plats för att tävla om placeringar i båda lagspel och individuellt, deltagarna representerade följande föreningar; Gävle HIF, Sandvikens HI, KF Heros och Söderhamns HIK.

Mästerskapet resulterade inte i några medaljer i det individuella spelet. Något bättre gick det i lagspelet. Söderhamns HIK:s lag bestående av Kristoffer Frost, Anna Frost, Henrik Söderkvist och Mia Törnberg knep silvret i klass 4 efter Nacka HI, Sandvikens HI (Ingemar Andersson, Per Österberg, Lars Westerberg) placerade sig på 5:e plats i samma klass. I klass 3 spelade Gävle HIF (Göran ”Guran” Eriksson, Jörgen Barresäter, Johan Hillin och Ronney Nilsson) på en stark 4:e plats.

En väldigt bra uppslutning av deltagande förening överlag, det var en fin stämning båda tävlingsdagarna. Många har nog saknat att tävla under de ”corona-år” som varit. Vi hade även Svensk Boccias ”Grand Old Lady” på plats – Asta Jacobsson från IF Murgrönan som är 93 år, säger Henrik Söderkvist.

Henrik vill också rikta ett stort tack till Uppsala HI för hjälp med lottning och hjälp under själva tävlingarna. Stort tack till alla deltagare och till alla som på något sätt hjälpte till.

Boccia SM Gävle 2022 Mathias Hallberg.jpg

Bild Mathias Hallberg

Hela tabellen finner du här nedan:

Resultat Paraboccia-SM utomhus 13-14 augusti 2022 .pdf

Skribent: Elin Walfridsson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0723792610
E-post: elin.walfridsson@par...