Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev - Innebandykommittén Parasport Sverige

18 OKT 2022 10:19
IK Innebandy har mellan den 7–9 oktober genomfört den årliga utvecklingskonferensen i Stockholm. Fokus var inkluderingsprocessen och överflytten av parainnebandyn till Svenska Innebandyförbundet samt den internationella utvecklingen.
  • Uppdaterad: 18 OKT 2022 10:19

Hej,

Som de flesta av er kanske vet så har Svensk Parasport och Svensk Innebandy skrivit under en avsiktsförklaring om ett framtida övertagande av parainnebandyn. Snart sker det första styrgruppsarbetet och då kommer inkluderingsarbetet komma igång med ett högre tempo. Vi kommer att hålla er uppdaterade under processen, vi kommer eventuellt att bjuda in er till nätverksträffar, några av er kommer att bli inbjudna till arbetsgrupper, vi vet att mycket kompetens finns ute hos er och era aktiva.

Under 2023 kommer vi att utöka det vi kallar regionala dialoger tillsammans med Innebandy-SDF, d.v.s. dialogerna mellan Innebandy- och Parasport SDF, DF, IF och utövare. Vi ser fram emot att skapa en bra inkludering av parainnebandyn tillsammans med er.

Bifogat finns ett nyhetsbrev som vi hoppas att ni kan vidarebefordra till alla era utövare. Det är viktigt att informationen verkligen når ut till våra dem, vi vill att alla ska veta vad som händer kring utvecklingen av parainnebandyn och att de får känna sig delaktiga i processen.

Om ni får inspel av era deltagare få ni hemskt gärna återkoppla till kommittén – This is a mailto link eller This is a mailto link

Vi önskar er en fortsatt fin vecka 😊

Vänliga hälsningar

Innebandykommittén, Parasport Sverige

Nyhetsbrev Innebandykommittén Parasport Sverige 2022-10-09.pdf

Skribent: Elin Walfridsson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0723792610
E-post: elin.walfridsson@par...