Hoppa till sidans innehåll
Foto: GHHIF-Tomten GHHIF-Tomten

God Jul & Gott Nytt År!

22 DEC 2021 14:36
Vi vill önska er en God Jul och ett Gott Nytt År! Kansliet kommer att hålla jul-stängt mellan 23/12 2021 och tillbaka den 10/1 2022.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2021 14:36

Nu har 2021 kommit till sin ända,

Ytterligare ett år som är präglat av pandemin och ytterligare ett år där vi inte kunnat genomföra alla aktiviteter fullt ut. I januari 2020 hade vi väl aldrig trott att vi i januari 2022 skulle vara i nästintill samma sits och utgångsläge.

Vi skulle vilja rikta att stort tack till alla er som bidragit till att aktiviteter ändå har kunnat genomföras, att ni ställt om och inte ställt in! Vi vet att parasporten är den idrott som har drabbats allra hårdast. Vi finns redo att stötta er inför 2022 – ta gärna kontakt med oss.

Vi ser positivt på att fler föreningar runt om i Gävleborg öppnar upp sina föreningar för våra målgrupper, under 2021 har ytterligare 2 föreningar sökt medlemskap hos oss. Flera föreningar har kommit igång med ny-rekrytering och nystart av para-verksamhet. Vi har under 2021 gjort flera utbildningsinsatser, samverkat bredare med tillgänglighetsfrågor i våra kommuner, breddat samverkan med Sportotek och Fritidsbanker. Vi har i samverkan med fler aktörer anordnat en nationell parainnebandykonferens, arbetat för att fler skall inkludera våra målgrupper på lovaktiviteter. Parafotboll, parainnebandyn och parasimning har kommit igång och är påväg att komma igång i Bollnäs. Vi har med fler aktörer arrangerat föreläsningsdag och aktivitetsdag i samband med internationella funktionhinderdagen. Gävleborgs Rekyryteringsgrupp har genomfört flertalet aktiviteter och ställt om eftersom man inte haft tillgång till Rehab på samma sätt som före pandemin.

Utöve detta fortsätter vi arbeta med flera projekt, Rörelse för alla i Söderhamn, Rörelsesatsningen i skolan samt Innebandybollen i Centrum.

Vi är också väldigt stolta över att i våras fått mottaga Länsfolkhälsopriset 2020.

En riktad inbjudan kommer komma till er, men vi ber er att lägga in datumet i era kalendrar – vårt årsmöte kommer att hållas i Sandviken måndagen den 14 mars 18.30 (tiden är preliminär). Planen är att hålla det på Drömfabriken. Vi hoppas på att kunna erbjuda möjligheten med både fysisk och digital närvaro, vi återkommer kring detaljer efter årsskiftet.

För er som inte redan har gjort det – registrera gärna er förening gratis på Para-Me.se – detta är ett verktyg för att ”hitta sin träning”.

Till sist vill vi önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Var rädda om varandra.

/Styrelsen Parasport Gävleborg

Skribent: Elin Lund Jonsson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0706822234
E-post: elin.lund.jonsson@pa...