Hoppa till sidans innehåll

Parainnebandykonferens

03 MAJ 2021 08:52
Den 11 mars genomförde Svensk Innebandy och Parasport Sverige tillsammans med alla SDF en utvecklingskonferens under temat Parasport.
  • Skapad: 03 MAJ 2021 08:52

Inez Rehn, Svensk innebandy inledde dagen med att återknyta till den konferensen som arrangerades i samband med Pregames World Cup Volt Hockey i oktober 2020. Medverkade gjorde också Umeå Universitet som redogjorde deras forskningsuppdrag med framgångsnycklar för en lyckad inkluderingsprocess kopplad till just innebandyn.

Vi fick möjligheten att berätta för alla andra om projektet ”Innebandybollen i centrum” som vi driver tillsammans med Gästriklands- och Hälsinglands Innebandyförbund med stöd från Svensk Innebandy, Svensk Parasport och RF-SISU Gävleborg. Vi berättade bland annat om hur man kan skapa modell för regionala samarbeten och hur man systematiskt kan arbeta utifrån utvecklingsorienterade frågor för våra målgrupper.

Under det sista momentet för dagen fick Anders Jonsson, Utvecklingschef Svensk Innebandy tillsammans med Åsa Llinares Norlin, förbundsordförande för Parasport Sverige i samtalsform med Jakob Westerlund som moderator diskutera framgångsfaktorer och utmaningar för en lyckad inkludering.

Detta var en givande förmiddag med 40 deltagare i mötet. Fortsättning följer…

Skribent: Elin Lund Jonsson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0706822234
E-post: elin.lund.jonsson@pa...