Hoppa till sidans innehåll

Andreas Heeger

04 MAJ 2022 10:41
Andreas blev under årsmötet i mars vald som ordinarie ledamot för en tid av två år. Han har tidigare suttit som ersättare i styrelsen där han med sin kompetens redan bidragit mycket.
  • Skapad: 04 MAJ 2022 10:41

Hej!

Mitt namn är Andreas Heeger, är uppvuxen i Uppsala men sedan 4 år bor jag och min familj utanför Ljusdal i vackra Hälsingland.

Jag arbetar på en assistansanordnare som bedriver personlig assistans. Har genom livet alltid arbetat med människor. Dels inom sjukvården och då på ambulansen och neurointensivvården. Brinner för att kunna göra skillnad i alla former.

Mina intressen är idrott i alla former, har spelat bandy på elitnivå samt ledare för både juniorer samt seniorer. I mitt ledarskap har delaktighet och trygghet och ordet tillsammans varit viktiga poster som jag jobbat med.

Jag tror och hoppas jag kan vara en positiv injektion och sprida god energi samt inspirera i parasporten. Jag tror starkt på att trots olika förutsättningar så kan alla vara delaktiga, få uppleva känslan att vara med i ett sammanhang med rätt stöd och omgivning. ALLA KAN!

// Andreas

Skribent: Elin Lund Jonsson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0706822234
E-post: elin.lund.jonsson@pa...