Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter


Föreningsstödjare

(2022-05-17 16:18)
Några kanske redan har blivit kontaktade, andra kommer att bli kontaktade av Parasport Sveriges föreningsstödjare.
 
Här kommer inbjudan till Boccia SM utomhus i Gävle. Tävlingarna sker på konstgräs på Nynäs IP.
 
I helgen genomfördes inomhus-SM i Boccia i lag- och individuellt spel. Kristoffer Frost fick med en Guldmedalj med sig i bagaget hem. Grattis!!!
 
Bollnäs Ridsällskap bjuder in till en familjedag den 22 maj 2022 mellan kl. 12.00-15.00. Varmt välkomna!
 
Klart ni vill vara med! RF-SISU Gävleborg i samverkan med World Cup Volt Hockey-organisationen bjuder in till nätverksträff och utbildning i Volontärens värdskap tisdagen den 31 maj.
 

Krister Larsson

(2022-05-06 07:24)
Krister blev ganska nyligen invald som ersättare i Parasport Gävleborgs styrelse för en tid av ett år. Innan detta har han varit engagerad i GRG som är en del av Parasport Gävleborgs verksamhet. Läs gärna hans presentation nedan.
 
Du har väl inte missat Paragolfdagen i Gävle den 28 maj 2022? Den riktar in sig både på dig som aktiv och till golfklubben.
 
Staffan Löfmark valdes i mars in som ordinarie ledamot för en tid av ett år - detta blev ett fyllnadsval för Mia som valde att inte fortsätta hela mandatperioden. Staffan har alltid varit engagerad i parasport och allas rätt till en aktiv fritid.
 
Snart dags för en ny fotbollssäsong - Glöm inte bort att anmäla er.
 
SAIK är ute efter en innebandytränare till sitt para-lag. Om du vill utvecklas i ditt ledarskap och är ute efter att få träna ett gäng helt underbara människor så ska du självklart ta kontakt med Sandvikens AIK Innebandy.
 

Andreas Heeger

(2022-05-04 10:41)
Andreas blev under årsmötet i mars vald som ordinarie ledamot för en tid av två år. Han har tidigare suttit som ersättare i styrelsen där han med sin kompetens redan bidragit mycket.
 

Mats Sahlberg

(2022-05-03 09:38)
Vår klippa Mats Sahlberg har ett år kvar på sin mandatperiod - han fortsätter att vara en drivande kraft för vårt förbund. Läs gärna lite mer om honom nedan.
 

Omval på Yvonne Cederholm

(2022-05-02 12:12)
På årsmötet i mars omvaldes Yvonne på två år som ordinarie ledamot. Hon blev dessutom vid konstituerande mötet vald som vice ordförande i vårt distrikt.
 

Välkommen Carina Karlsson

(2022-04-28 08:58)
Varmt välkommen säger vi till Carina Karlsson som vid årsmötet i mars blev vald till ny ordförande för Gävleborgs Parasportförbund för en tid av ett år.
 
Svenska Parasportförbundet har erhållit stöd från Riksidrottsförbundet för att återstarta verksamheten efter coronapandemin. Nedan följer skriftlig information om de återstartsstöd som föreningar kan söka. Hör gärna av er så hjälper vi er.
 
12

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0706822234
E-post: elin.lund.jonsson@pa...