Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Genomförda aktiviteter - GRG"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Genomförda aktiviteter - GRG


Här kommer med jämna mellanrum lite uppdateringar om GRG:s aktiviteter.

GRG:s ambition är att informera om och låta deltagare prova på olika typer av aktiviteter som ger glädje, stimulans och sociala kontakter - inte minst med andra i liknande situation. Behover av förebilder är väsentligt för en varaktig och positiv rehabilitering och GRG vill visa att det finns mycket man kan göra även om man drabbats av någon form av funktionsnedsättning. 

GRG:s temadagar och aktiviteter gör det också möjligt för nyskadade att knyta kontakter med andra sm kommit längre i sin rehabilitering, någon som man kan få goda råd och tips av och någon som visar vad man faktiskt kan göra och vad man kan uppnå.  

(2021-11-17 09:57)
Pandemin har slagit hårt på många av våra verksamheter - inte minst på GRGs aktiviteter och deltagare. Vi har inte haft tillgång till de inomhusaktiviteterna vi brukar vilket gjort att vi verkligen ansträngt oss för att ställa om och inte ställa in.
 

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Gävleborgs Parasportförbund
Gävleborgs idrottsförbund, BOX 325
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Gävleborgs idrottsförbund, Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 0706822243, 0723792610
E-post: elin.walfridsson@par...