Hoppa till sidans innehåll

Vi syns på Birdie 30 Online 21-24 maj

06 MAJ 2020 23:03
En intervju med Parasport Upplands styrelseledamot Gösta "Pyzze" Karlsson kommer att finnas med bland det förinspelade materialet som sänds under festivaldagarna och han kommer också att finnas med online under själva turneringen.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2020 23:03

Varje år kommer tusentals med gamers, sceners och LANare till Uppsala för att ta del av den klassiska festivalen Birdie, men årets evenemang blir online på grund av Covid-19.
Nästan allt de gjorde på plats i IFU Arena kommer de kunna genomföra online. Under festivaldagarna kommer Birdie 30 att sända live och förinspelat material från ESEN eSports TV studio. E-sportsturneringar med finaler, demoscenen med fantastiska digitala kreationer, funtours på nätterna, musik, filmvisning tillsammans med Uppsala kortfilmfestival, fototävling med Uppsala fotofestival, spelning med Salongsorkestern och mycket mer.
Målet är att skapa en skön Birdiekänsla för alla gamers som är isolerade hemma. Årets Birdie kommer vara tillgängligt för alla och kostar så klart inget att ta del av!

Här hittar du Birdie 30 Online

Läs mer på https://www.birdie.org/

Skribent: Parasport Uppland
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram