Hoppa till sidans innehåll

Parasportförbundets galakonferens

08 APR 2020 10:54
Parasport Uppland deltog på parasportförbudets SDF-konferens online den 30 mars. Den helt digitala mötesplatsen som genomfördes med hjälp av Teams samlade över 50 deltagare från hela landet med ordföringar, styrelseledamöter och personal.
  • Skapad: 08 APR 2020 10:54

Målet var att arbeta vidare med hur vi tillsammans ska förverkliga målen i Strategi 2025 - en stark parasport! Vi håller helt med om att detta sätt att mötas duger alldeles utmärkt och det går att få vettiga diskussioner även på distans.
Delar av konferensen genomfördes i helgrupp och sedan arbetade vi i olika online-grupprum med teman som Organisation, Föreningsstöd och Idrottskommittéer. En slutsats som vi var överens om var att framöver ha fler möten för att dela information mellan distrikten.

På kvällen genomfördes Svenska Parasportgalan som en stor tv-produktion som sändes på Facebook och Youtube. Sändningen blev en succé. Den har visats närmare 10 000 gånger, vilket är mer än förra året och över förväntningarna. Nämnas ska också att siffran hela tiden ökar allteftersom fler tar del av reprisen (som du hittar här).

Skribent: Margareta Spång
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram