Hoppa till sidans innehåll

Fysisk aktivitet för barn och unga med funktionsvariationer i Uppland 2020

03 NOV 2020 13:36
Parasport Uppland söker just nu deltagare till en studie som undersöker hur barn och unga med funktionsvariationer upplever den organiserade fysiska aktivitet som erbjuds i Uppland år 2020.
  • Uppdaterad: 03 NOV 2020 13:36

Är du barn/ungdom (18 år eller yngre) eller vårdnadshavare till barn med funktionshinder i Uppland så ber vi att du avsätter en kvart av din tid. Du kan delta i studien fram till och med 30 november. Dina svar är mycket värdefulla för det framtida arbetet med utvecklingen av parasport i Sverige.

DELTA I STUDIEN

Syftet med studien är att undersöka hur barn och unga upplever att tillgängligheten till, möjligheten för och utbudet av organiserad fysisk aktivitet är i Uppland hösten 2020. Studien är ett projektarbete i samarbete med Parasport Uppland, Göteborgs Universitet och MSc Jenny Häggblom.

Deltagande i studien är frivilligt, det är kostnadsfritt och den som deltar är och förblir helt anonym. De svar som anges kommer att användas i utvecklingssyfte där Parasport Uppland i samarbete med kommuner och föreningar kan påverka vilken typ av förändring som krävs för att flera med funktionsvariationer ska bli mer fysiskt aktiva på sin fritid. Hela studien tar i genomsnitt 10-15 minuter att genomföra.

Har du några frågor eller funderingar kring studien, dina resultat eller andra spörsmål är det fritt fram att kontakta projektledare och ansvarig Jenny Häggblom på e-post This is a mailto link. Om du hellre vill kontakta Parasport Uppland direkt med förslag på åtgärder går detta att göra via e-post, This is a mailto link.

Om du känner barn/ungdomar med funktionshinder, och/eller deras vårdnadshavare, i Uppland så skulle vi uppskatta om du sprider länken till denna undersökning och ber dem att delta.

https://forms.gle/pu7RN4FTsdBdTLi48 

Skribent: Margareta Spång
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram