Hoppa till sidans innehåll

Vinterkul 2015


Vill du prova på att åka alpint, skridskokälke, pimpla eller åka skoter? Då ska du hänga med på vårt vinterkul den 18/1!

För fjärde året inbjuder vi till VINTERKUL. En dag fylld med aktiviteter i snö och på is. Utrustning finns att låna för dig med rörelsehinder. För utförsåkning har vi sitski, bi-ski och ski-cart.

Teater Slava underhåller oss i backen och i “base-camp” kan du grilla korv som vi bjuder på.

Dagen är öppen för alla barn och ungdomar med rörelsehinder och deras familjer. Du behöver inte ha någon vana eller egen utrustning. Instruktörer och utrustning är i första hand till för dig som är barn eller ungdom och har rörelsehinder. Syskon, föräldrar och assistenter är varmt välkomna och tar med egen utrustning eller hyr på egen bekostnad i Flottsbro. Flottsbro bjuder ALLA på liftkort. Uppge på anmälan om du vill ha liftkort och om du är över eller under 15 år.

Alla aktiviteter pågår 10.00 - 15.00. För dig som använder vår utrustning är utförsåkningen schemalagd och i begränsat antal. Har du egen sitski, skicart eller biski är det fritt fram att åka hela dagen. Övriga aktiviteter fungerar som “drop-in” - häng på det du vill och när du vill under dagen.

 

Se inbjudan

Anmälningstalong 2015

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:15 Skribent: Peter Melander

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Parasport Stockholms Sponsorer

 

 

Sammverkan

 
Vi samverkar med farledare.se, Parasport Stockholm hjälper till att vägleder personer med funktionsnedsättning till idrott och fysisk aktivitet. 

Andra kanaler

Postadress:
Stockholms Parasportförbund
Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Besöksadress:
Beckomberga sim och idrottshall, Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Kontakt:
Tel: 0852508558, 0852508556
E-post: kansli.stockholm@par...