Hoppa till sidans innehåll

Vi tar pulsen på Allstar Årsta

17 DEC 2018 13:59
  • Uppdaterad: 17 DEC 2018 13:59

17 januari 2019  startar träning, Är alla bitar på plats? Alla bitar är på plats. Vi ser så mycket fram emot att få sätta igång den här verksamheten. Nu håller vi alla tummar vi har för att vi får ihop ett gäng som vill lära sig spela handboll och ha kul tillsammans.

Varför valde ni att starta parahandboll i Årsta handboll? Att spela handboll är roligt, tufft och utmanande. Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att prova på. Efter att ha sett parahandboll på ett antal turneringen jag varit på med mitt gamla lag blev jag sugen på att dra igång ett eget lag. Det ger så mycket glädje att syssla med idrott och allt som är runt omkring, som lag-gemenskap och nya upplevelser.

Vad har ni för målsättning med verksamheten? Under 2019 vill få ihop ett lag med tillräckligt många spelare som tränar en gång i veckan. Året därpå vill vi spela seriespel och åka på cuper. Det långsiktiga målet är en livskraftig verksamhet med tillräckligt många spelare för att kunna bedriva bra träning och matchspel.

Hur kommer det sig att du Bodil sökt dig till Parasporten? Dels har jag tittat på en del parasport-lag och sett så mycket glädje. Sen har jag en systerson med Downs syndrom som tränar friidrott och får väldigt mycket ut av det. Eftersom handboll är min sport, jag har spelat tidigare och nu varit tränare i flera år, blev det naturligt att dra igång ett handbollslag.

Vilka har varit era största utmaningar hittills? Den största utmaningen är att hitta spelarna. Att nå ut med att vi finns och kunna inspirera till att 

Läs mer om laget på deras hemsida

Skribent: Eddie Björketun
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF
SKF

Officiella leverantörer

GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Parasport Stockholms Sponsorer

 

 

Sammverkan

 
Vi samverkar med farledare.se, Parasport Stockholm hjälper till att vägleder personer med funktionsnedsättning till idrott och fysisk aktivitet. 

Andra kanaler

Postadress:
Stockholms Parasportförbund
Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Besöksadress:
Beckomberga sim och idrottshall, Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Kontakt:
Tel: 0852508558, 0852508556
E-post: This is a mailto link

Se all info