Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Start Your Impossible Camp

21 MAR 2022 15:27
  • Skapad: 21 MAR 2022 15:27

När: 20-22 maj
Var: Stockholm (Bosön)
Sista anmälningsdag: 10 april

Mer information och hur du anmälar dig här

Sveriges Paralympiska Kommittés storsatsning på rekrytering heter Start Your Impossible Camp och är ett idrottsläger för dig som är intresserad av att testa en eller flera olika parasporter med målet att ta steget in i idrotten oavsett ambitionsnivå.

Vi erbjuder flera olika parasporter och riktar oss till dig med en rörelsenedsättning, synnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning.

För dig med en rörelsenedsättning: Badminton, Parahandboll (rullstol), Bordtennis, Tennis, Framefotboll, Boccia, Elinnebandy, Segling, Bågskytte, Triathlon, Orientering, Kajakpaddling, Rullstolsdans, Rullstolsrugby, Dans, Rullstolsbasket. För dig med en synnedsättning: Brottning, Tennis, Segling, Bågskytte, Triathlon, Orientering, Dans, Goalball. För dig med en intellektuell funktionsnedsättning: Badminton, Brottning, Parahandboll, Bordtennis, Tennis, Boccia, Segling, Bågskytte, Triathlon, Orientering, Dans.

Om Start Your Impossible Camp

Start Your Impossible Camp arrangeras i nära samarbete mellan såväl specialidrottsförbund, specialdistriktsförbund, idrottskommitté och förening. Arrangörerna för varje idrott är bl. a. de föreningar som finns på orten och leds av engagerade och kunniga ledare med relevant och idrottsspecifik utrustning. Vi vill skapa möjligheten att utöva parasport tillsammans med andra med liknande förutsättningar och erbjuda dig att bli en del av svensk parasport.

Skribent: Stefan Gahne
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Parasport Stockholms Sponsorer

 

 

Sammverkan

 
Vi samverkar med farledare.se, Parasport Stockholm hjälper till att vägleder personer med funktionsnedsättning till idrott och fysisk aktivitet. 

Andra kanaler

Postadress:
Stockholms Parasportförbund
Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Besöksadress:
Beckomberga sim och idrottshall, Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Kontakt:
Tel: 0852508558, 0852508556
E-post: kansli.stockholm@par...