Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Friskis & Svettis - En annan Syn på träning

10 FEB 2021 15:42
  • Uppdaterad: 10 FEB 2021 15:42

Friskis och Svettis logga

Friskis & Svettis Tyresö söker dig med synnedsättning!

Under hösten 2019 startade F&S Tyresö ett arvsfondsprojekt (En annan syn på träning), med syfte att få personer med synnedsättning i rörelse.
Friskis har anläggningar runt om i hela Sverige och har ett otroligt stort och varierat utbud av träningsformer. Inomhus som utomhus, gym, dans, spinning, yoga och mycket mer. Nu är ambitionen att vårt koncept ska funka även för er med en synnedsättning och därför söker vi dig med just en synnedsättning, som är intresserad av att träna med oss.

I projektet jobbar flera personer med lång erfarenhet av att träna och leda pass, så du är i trygga händer. Vi söker dig som är 16+ och nyfiken på att testa olika typer av träning och som kan tänka dig att ge feedback till våra ledare kring vad som fungerar för dig och inte. Tidigare erfarenhet är inte relevant, endast ambitionen sätter gränserna.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till oss på mail: This is a mailto link eller telefon: 070 553 21 57, så kan vi prata mer och hitta tider och upplägg som fungerar för alla. Vi finns även på instagram, En Annan Syn På Träning, och mer info om F&S Tyresö finns att hitta på https://www.friskissvettis.se/tyreso

Vi har en anläggning i Bollmora, Tyresö, dit du kan ta dig enkelt kommunelt med buss. Du finner även en karta på https://www.friskissvettis.se/Tyreso/Syntraning/Anlaggningen

Friskis&Svettis Tyresö sköter anläggningen i enlighet med Folkhälsomyndighetens restriktioner och riktlinjer för offentliga anläggningar.

Skribent: Stefan Gahne
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Parasport Stockholms Sponsorer

 

 

Sammverkan

 
Vi samverkar med farledare.se, Parasport Stockholm hjälper till att vägleder personer med funktionsnedsättning till idrott och fysisk aktivitet. 

Andra kanaler

Postadress:
Stockholms Parasportförbund
Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Besöksadress:
Beckomberga sim och idrottshall, Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Kontakt:
Tel: 0852508558, 0852508556
E-post: kansli.stockholm@par...