Hoppa till sidans innehåll

RF-SISU Stockholm


Den 12-18 september är det återigen dags för Parasportveckan. Det bjuds på många föreläsningar, workshops och prova på-aktiviteter.
 
Vi söker nu en kollega för dataanalys, statistiska samband och för stöd i vår verksamhetsutveckling.
 
På Örby IS Fotbolls träningar är det massor av barn. Om föreningen haft tillräckligt med idrottsytor hade de kunnat ta emot ännu fler. Satsa på idrottsanläggningar så att alla barn och ungdomar får möjligheten att idrotta.
 
Hugo Lilliebäck har spelat parahockey i Nacka HI sedan han var sex år. De senaste åren även i sin hemkommun Vallentuna. – Det ska vara enkelt för personer med funktionsnedsättning att vara med i en förening, säger Peter Melander, RF-SISU Stockholm.
 
Efter två inställda parader är det dags igen. Riksidrottsförbundet välkomnar dig och din idrott att gå med den samlade idrottsrörelsen i Stockholms Prideparad den 6 augusti 2022.
 
När Vendelsö Gymnastikförening fick tillgång till en ny specialhall kunde de ta emot 600 nya medlemmar – ett lyft för hela föreningen.
 
Välkommen på en utbildning för dig som ska vara ledare på någon av sommarens idrotts- läger/skolor.
 
Inför valet planerar föreningarna i Solna att fortsätta dialogen med lokalpolitikerna. Överst på agendan är anläggningsbristen och föreningarnas ekonomiska förutsättningar. 
 
Salem och Botkyrka kommun höjer aktivitetsbidraget till idrottsföreningar rejält. – Det betyder jättemycket och har ett starkt signalvärde. Nu hoppas vi att fler kommuner följer efter, säger Claes Thunblad, ordförande för RF-SISU Stockholm.
 
Nu finns det möjlighet för din idrottsförening eller ditt specialidrottsdistriktsförbund att söka ett ekonomiskt stöd för att genomföra aktiviteter eller kommunikativa insatser i ert påverkansarbete inför valet 2022.
 
Segling, orientering och andra friluftsidrotter som har naturen som tävlingsarena får allt svårare att bedriva sin verksamhet. Sämre tillgång till mark vid träning och tävling samt korta arrendetider gör att de känner stor oro inför framtiden.
 
Rörelsesatsningen i skolan på RF-SISU Stockholm anordnade en heldag i Åkeshovs sporthall full av inspiration och rörelseglädje. På plats var 13 specialidrottsförbund som visade upp sina skolsatsningar för pedagoger.
 
Mathias Tegnér, riksdagsledamot, domare och ordförande för Stockholms Ishockeyförbund ger sina bästa tips och verktyg för hur idrottsrörelsen kan lyckas med att påverka politiker lokalt inför valet 2022.
 
Var med när Skatteverket har webbseminarier för idrottsföreningar när det gäller inkomstdeklaration och för idrottsföreningen som arbetsgivare.
 
På ”Föreningens ABC” har vi skapat en plats som kan förenkla och förbättra föreningens arbete och samtidigt stärka demokratin. Här hittar du texter som hjälper er att leda styrelsemöten, skriva protokoll, förbereda medlemsmöten och mycket mer.
 
12

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Parasport Stockholms Sponsorer

 

 

Sammverkan

 
Vi samverkar med farledare.se, Parasport Stockholm hjälper till att vägleder personer med funktionsnedsättning till idrott och fysisk aktivitet. 

Andra kanaler

Postadress:
Stockholms Parasportförbund
Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Besöksadress:
Beckomberga sim och idrottshall, Söderberga Allé 80
168 62 Bromma

Kontakt:
Tel: 0852508558, 0852508556
E-post: kansli.stockholm@par...