Hoppa till sidans innehåll

 

Landslagsaktuella spelare från HBK FFA

07 MAR 2018 10:46
På "det okända landslagets" läger i Karlstad förra veckan var två spelare från HBK Fotboll för alla uttagna. Alexander Johansson (nr18) och Zackarias Nilsson (nr 17) är båda med och tampas om en plats i laget inför WM.
  • Skapad: 07 MAR 2018 10:46

Lägret pågick från torsdag-söndag med träningar och matcher och bland annat spelades det två matcher mot Japans landslag (WM 4:a) som var på träningsläger i Sverige.
Fredagens träningslandskamp mot Japan spelades i Kristinehamns Arena och slutade med en 3-2 seger för Sverige.
Alexander Johansson spelade 90 min på det centrala mittfältet och gjorde en stabil insats. Zackarias Nilsson fick spela som anfallare sista 20 min och hann med att göra ett gott intryck på landslagsledningen, bland annat med ett skott i stolpen.
Returmötet mot Japan spelades på lördagkvällen i Domen i Karlstad och den matchen slutade 1-1.
Zackarias Nilsson fick stara matchen som anfallare och stod för en god arbetsinsats i 40 min men fick tyvärr utgå efter att fått en spark på vaden. Alexander Johansson spelade hela matchen, första 50 min som innermittfältare och fick avsluta matchen som högerback och gjorde även på den positionen ett gott jobb.

 

Spelarna  från HBK FFA har genom sina goda insatser på detta läger kraftigt stärkt sina möjligheter att ta en WM plats i det Svenska Parasportlandslaget. INAS Fotbolls WM 2018  kommer att spelas i Värmland 5-18 Augusti och deltagande länder är Brasilien, Frankrike, Saudiarabien, tyskland, Sydkorea, Ryssland, Polen, Argentina, Japan, Turkiet samt titelförsvararna Sydafrika.

På "det okända landslagets" läger i Karlstad förra veckan var två spelare från HBK Fotboll för alla uttagna. Alexander Johansson och Zackarias Nilsson är båda med och tampas om en plats i laget inför WM.              

Skribent: www.hbk.se
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

 ch-twitterRelaterad bild
Youtube Instagram

Postadress:
Hallands Parasportförbund
Ryttarevägen 18 B, 3 tr
302 62 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0708970787
E-post: hallands.parasportfo...