Hoppa till sidans innehåll

Hallands Parasportförbund medverkade på vetenskapskonferens

27 APR 2018 09:35
I samband med att lag-VM i bordtennis gick av stapeln i Halmstad arrangerade Högskolan i Halmstad en vetenskapskonferens om racketsport med speciellt fokus på bordtennis.
  • Skapad: 27 APR 2018 09:35

Deltagare från hela världen var på plats, inte minst från Asien där bordtennis är en stor sport. Dragplåstret på konferensen var det tidigare världselitspelaren Jörgen Persson.

Förbundet i samarbete med SRF Halland har under en ganska lång period, med stöd från Region Halland, arbetat för att få igång idrott för personer med en synnedsättning. En av de idrotter vi kämpat med att få igång är show down. Därför var vi inte sena med att tacka ja till att medverka på konferensen, då vi fick erbjudande om att visa just show down .

Nu fortsätter vi arbeta för att få igång sporten i Halland. SRF Halland har nyligen fått medel för att köpa in ett show down-bord och vi kommer under hösten fortsätta arbetet med att få igång kontinuerlig verksamhet. Detta kommer bli mycket lättare när vi nu får tillgång till ett bord och annat tillhörande material.

Är du intresserad av att prova, hör av dig till oss eller till SRF Halland.

Skribent: Peter Malmberg
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

 ch-twitterRelaterad bild
Youtube Instagram

Postadress:
Hallands Parasportförbund
Ryttarevägen 18 B, 3 tr
302 62 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0708970787
E-post: hallands.parasportfo...