Hoppa till sidans innehåll

Femtonde upplagen av Special Olympic School Day genomförd

15 MAJ 2019 12:10
Special Olympic School Day i friidrott arrangerades som vanligt i mitten av maj och som vanligt visade sig vädret från sin allra bästa sida.
  • Skapad: 15 MAJ 2019 12:10

För femtonde året i rad arrangerade Hallands Parasportförbund i samarbete med Katrinebergs Folkhögskola och barn- och fritidsprogrammet på Falkenbergs gymnasieskola en friidrottstävling för särskolans mellan- och högstadium.  I år var det cirka 110 elever från särskolor runt om i Halland som tampades om medaljerna. Eleverna kunde välja att tävla i 60m, 100m, 400m, höjdhopp, längdhopp, kula eller trekamp. Funktionärsstaben bestod av elever från elever på Katrinebergs Folkhögskola och elever från barn- och fritidsprogrammet på Falkenbergs gymnasieskola.  Detta var ett led i deras Parasportutbildning.

Efter en hel dags tävlande med många fina prestationer av samtliga deltagare vanns den totala skolkampen av Fyllingeskolan från Halmstad. För att vinna skolkampen är det viktigt att skolan har så många pallplatser som möjligt.

Nu väntar närmast lite sommarledighet och till hösten är vi tillbaka med bl.a. en fotbollsturnering för särskolorna.

Slutligen vill vi, Hallands Parasportförbund, tacka eleverna från Katrinebergs Folkhögskola och Falkenbergs Gymnasieskola, alla deltagare och ledare. TACK ALLA!

 

Skribent: Peter Malmberg
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

 ch-twitterRelaterad bild
Youtube Instagram

Postadress:
Hallands Parasportförbund
Ryttarevägen 18 B, 3 tr
302 62 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0708970787
E-post: hallands.parasportfo...