Hoppa till sidans innehåll

Sverigeserien i Rullstollsinnebandy har varit i Halmstad

03 APR 2019 10:56
Sveriges elit och talanger samlades 23-24 mars i Halmstad Arena för att spela omgång 3 utav 4 som ingår i Sverigeserien. Serien är öppen för alla lag som vill deltaga och i år innehåller den sex lag varav fem deltog denna samlingsomgång.
  • Skapad: 03 APR 2019 10:56

FBK Kalmarsund, Parasport Eskilstuna, Nacka HI, GRIF Invalidos och Halmstads IBK. Laget som stod över denna spelomgång var Umeå Rullstolsinnebandy.

Det är första året vi i Halmstad är med och det var en ära att få förtroendet att arrangera en omgång. Vi är väldigt tacksamma för den policy Halmstads kommun har vi funktionshindrade med våra föreningar är befriade från hyra i träning och tävling. Detta var en förutsättning att det skulle kunna gå i lås. Rullstolsinnebandyn i Halmstad har en marknadsgrupp och den samarbetade med SISU, Destination Halmstad och Arenasupporten för att få detta arrangemang att klaffa.

Störst del i att det genomfördes var Halmstads IBKs Anders Stålberg och Tore Nilsson. Utan dessa stöttepelare hade ingenting fungerat!

Tore NilssonAnders Stålberg

Arrangemanget som startade på lördagsmorgonen i Arenan där det i piazzan fanns utställare och prova-på aktivitet. Utställare Invacare AB, Parasport Halland, DHR Halland, Unga funkisar Halland, IFK Tre hjärtan och Halmstad IBK.

Matchens prestations pris
Nr 9 Roberth Isaksson Invalidos
Nr 11 Mats Andersson Halmstad IBK

Matchens prestations pris
Nr 9 Lasse Sjöberg Kalmarsund
Nr 19 Andreas Andersson Halmstad IBK

Matchens prestations pris
Nr 9 Adrian Stancu
Nr 20 Pontus Andersson Kalmarsund

De lagen som deltog blev mycket imponerade av vårt arrangemang och tyckte vi hade höjt ribban på serien. Gemenskapen lagen emellan var stark och varm och brann verkligen i sitt engagemang för denna fantastiska sport. Här fanns spelare med decennier av erfarenheter och de som spelade sina första matcher. Halmstads IBK gjorde sin 4-7:e någonsin och i jämförelse med match 1-3 som spelades i Eskilstuna så var det att skönja en klar förbättring. Det var verkligen något att ta med in i framtiden. Flera frivilliga från Halmstads IBK la ner mycket tid på att få matcher spel och organisation att gå ihop. Ett stort tack!

Författare: Tore Nilsson och Mats Andersson


Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

 ch-twitterRelaterad bild
Youtube Instagram

Postadress:
Hallands Parasportförbund
Ryttarevägen 18 B, 3 tr
302 62 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0708970787
E-post: hallands.parasportfo...