Hoppa till sidans innehåll

Special Olympic School day i fotboll

28 SEP 2015 11:04
Den 22 september arrangerade Hallands Handikappidrottsförbund i samarbete med Katrinebergs Folkhögskolas idrottsförening och special Olympics Sweden special olympic School day i fotboll.
  • Skapad: 28 SEP 2015 11:04

Special Olympic School day är en idrottsdag anpassad för särskolan där vi erbjuder elever med en utvecklingsstörning en möjlighet att prova på olika idrotter. Denna gång var det fotboll som stod på programmet. Särskolor från Halmstad och Kungsbacka hade anmält sig. För att det skulle bli ytterligare ett lag deltog elever från allmän linje på Katrinebergs Folkhögskola. På grund av dåligt väder spelades turneringen i Katrinebergs Folkhögskolas idrottshall. Detta visade sig fungera alldeles utmärkt.

Resultat från fotbollsturneringen:

Kattegatt vs. Aranäs 7-2
Aranäs vs. Katrineberg 0-7
Katrineberg vs. Kattegatt 2-1
Kattegatt vs. Aranäs 6-0
Aranäs vs. Katrineberg 0-7

Final
Kattegatt vs. Katrineberg 1-2

Under våren kommer vi att arrangera ytterligare två Special Olympic School days. En i friidrott och en idrottsdag där eleverna kommer få prova på en mängd olika aktiviteter som bestäms utifrån skolorna egna önskemål.

Ett stort tack till eleverna på idrottsledarlinjen på Katrinebergs Folkskola för en fantastisk fin insats, både före och under dagen!

Skribent: Peter Malmberg

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

 ch-twitterRelaterad bild
Youtube Instagram

Postadress:
Hallands Parasportförbund
Ryttarevägen 18 B, 3 tr
302 62 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0708970787
E-post: hallands.parasportfo...