Hoppa till sidans innehåll

SM-veckan till Halmstad

25 FEB 2020 10:31
Den 24-30 juni kommer SM-veckan till Halmstad. Detta kommer bli det största idrottsevenemanget i Sverige under 2020 med 37 idrotter på programmet, varav 6 paraidrotter!
  • Skapad: 25 FEB 2020 10:31

Den 26 juni kl. 10.00-18.00 kommer det att arrangeras en prova-på dag i  parasport. Vi kommer under denna dagen visa upp lite av det idrottsutbud som finns för paraidrottare i Halland.
Vår tanke är att allmänheten ska få möjlighet att prova på följande idrotter:

Racerunning
Rullstolsinnebandy
Hinderbana i rullstol (ja, vi vet att detta inte är någon idrott, men vi tycker det är bra att allmänheten får prova på att köra en rullstol och förhoppningsvis få en större förståelse får de hinder och svårigheter som man som rullstolsanvändare kan möta).
Boccia
Mattcurling
Show down

Att vi valt just dessa idrotter har att göra med av vi vill ha en blandning av idrotter för synskadade, rullstolsanvändare och de med lite grövre funktionsnedsättning. Det är också en fråga om att det ska vara praktiskt genomförbart på den yta vi fått oss tilldelade.

Detta är en jättemöjlighet för er förening att helt kostnadsfritt marknadsföra er förening!
Även om Er förening har en annan idrott än den som vi ska ha som prova-på, så är ni givetvis hjärtlig välkomna att vara med ändå och dela ut broschyrer etc.

För de idrotter som vi ska ha som prova på kommer vi att ta personlig kontakt med de föreningar som har dessa idrotter och be er vara funktionärer för dessa idrotter.

Även under helgen den 27-28 juni kommer vi att ha prova-på i parasport, men då i mindre omfattning (endast mattcurling, Show-down och ev. racerunning).

Vi önskar få besked om er medverkan senast den 6 mars 2020.

 

Skribent: Alexandra Velegi
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

 ch-twitterRelaterad bild
Youtube Instagram

Postadress:
Hallands Parasportförbund
Ryttarevägen 18 B, 3 tr
302 62 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0708970787
E-post: hallands.parasportfo...