Hoppa till sidans innehåll
Fyllingeskolan årets vinnare

Årets upplaga av Halländska Ungdomsspelen avgjort

28 MAJ 2015 11:37
Halländska ungdomsspelen i friidrott arrangerades för tionde gången i mitten av maj på Falkenbergs IP. Drygt 100 mellan- och högstadieelever från särskolor runt om i Halland kämpade om medaljerna.
  • Skapad: 28 MAJ 2015 11:37

Eleverna kunde välja att tävla i 60m, 100m, 400m, höjdhopp, längdhopp, kula eller trekamp.

Funktionärsstaben bestod som vanligt av elever från idrottsledarlinjen på Katrinbergs Folkhögskola utanför Falkenberg. Detta var ett led i deras handikappidrottsutbildning. De har tidigare under läsåret genomgått en utbildning i handikappidrott och handikapplära och även varit funktionärer på en fotbollsturnering och friluftsdagen som ni också kan läsa om i detta nummer av Time-out.

Efter en hel dags tävlande med många fina prestationer av samtliga deltagare vanns den totala skolkampen av Fyllingeskolan från Halmstad. För att vinna skolkampen är det viktigt att skolan har så många pallplatser som möjligt.

Till hösten fortsätter vi vår satsning på skolidrottsdagar, som vi nu arbetat med i några år. Då kör vi en fotbollsturnering igen. Även detta i samarbete med Katrinebergs Folkhögskola.

Vi återkommer med rapporter från dessa tävlingar i kommande nummer av Time Out.

Slutligen vill vi, Hallands Handikappidrottsförbund, tacka eleverna från Katrinebergs Folkhögskola, alla deltagare, samt ledare. TACK ALLA!

Skribent: Peter Malmberg

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

 ch-twitterRelaterad bild
Youtube Instagram

Postadress:
Hallands Parasportförbund
Ryttarevägen 18 B, 3 tr
302 62 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0708970787
E-post: hallands.parasportfo...