Hoppa till sidans innehåll

Träningscentrat Liljans Herrgård


Parasport Dalarnas egna tränings o utvecklingscenter Liljans Herrgård, belägen i naturskön miljö intill sjön Liljan mellan Falun och Borlänge.

Paraport Dalarnas träningsanläggning Liljan är en unik möjlighet för alla våra idrottsföreningar i landet och övriga världen. Liljan drivs sedan mitten av 70-talet av distriktsförbundet Parasport Dalarna. Med inriktning på att vara en träningsanläggning för i första hand funktionshindrade idrottare i Dalarna men även öppet för övriga verksamma idrottare i Sverige och övriga världen.

Vår verksamhetside är att

- erbjuda möjligheter till personer med funktionsnedsättningar att utföra fysisk aktivitet med inriktning på motions- och idrottsaktiviteter.

- erbjuda föreningar möjlighet till aktiviteter som träningsläger, tränings och tävlingsverksamhet som ett komplement eller som odinarie stationerad tränings och tävlingsort.

- i första hand vänder vi oss till organisationer anslutna till Parasport Sverige, men vi ser gärna att även andra organisationer anslutna till t.e.x Riksidrottsförbundet använder oss som en naturlig del i deras idrottsverksamhet i mån av plats och tid.

Många idrottsföreningar väljer att använda vår gård som ett övernattningsalternativ vid besök på större tävlingar och evenemang i Dalarna. Där de även kan göra aktiviteter utöver sin tävling för dagen.

Många föreningar utnyttjar även Liljan för dess unika koncept för träningsläger, med alla de aktiviteter som här kan erbjudas.

Vi på Dalarnas Parasportförbund har ansvar för gårdens drift- och verksamhet. Vi ser till att göra ert besök unikt och ett minne för livet.

Är ni i förberdelserna för ett läger med er förening? Låt oss ta hand om er!

Läs vår informationsfolder om vad vi kan erbjuda samt priser mm.

liljan test 3.pdf

liljanfolder för alla.pub

 

 

Välkommen för information och upplysningar

                 Dalarnas Parasport förbund

                          Pär Uhlin

                         tel 0736-78 82 44

                  This is a mailto link

 

 

För vägbeskrivning

Följ länk för vägbeskrivning. http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=02331001&Vkiid=9i5F4nruyAIvDWrKhpwerA%253d%253d&Vkid=1449305&isAlternateNumberResult=False

Uppdaterad: 10 APR 2018 10:55
 

Sponsorer

 

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Dalarnas Parasportförbund
Liljan 55
791 93 Falun

Besöksadress:
Liljans Herrgård Liljan 55
791 93 Falun

Kontakt:
Tel: 02331001, 0706771899
E-post: This is a mailto link

Se all info