Hoppa till sidans innehåll

Parasport Västmanland


Nationell tävling i kända Köping! Där det tränas floor hockey flera dagar i veckan. Nu ser Köping FUB Floor hockeys lirare framemot en idrottshelg med mycket spännande matcher i den sport som de älskar! Välkomna till KB-hallen 4-5 maj 2019.
 
Nu är det dags att anmäla sig till MälarSerien i friidrott 2019. Kul, spännande, nybörjare och elit. En tävling som lockar många och vi vill bli fler i år!
 
Välkomna till årets Skol-DM i friidrott som kommer att arrangeras under två dagar på Arosvallen i Västerås
 

Specialvarvet Göteborg

(2019-02-07 12:52)
FUB Västerås arrangerar resan ner till Specialvarvet i Göteborg 16-17 maj. Här har du chansen att få ett par fina dagar där du får åka med i stor buss, bo på hotell, besöka Liseberg och delta i Specialvarvet!
 
Fotbollens ledare m fl i regionen bjuds in att träffas på utvärdering och planeringsmöte. Mötesplats är Sala, mittpunkt för föreningar som deltog i Svealandsserien 2018. Inbjudan nedan.
 

Kungörelse årsmöte 2019

(2019-01-11 14:42)
Västmanlands Parasportförbund Årsmöte 21 mars 2019
 
Sala SS och Parasport Västmanland bjuder återigen in till Skol-DM i simning! Den 8 mars 2019 är det dags för att tävla i frisim och den alltid spännande lagkappen som avslutar dagen. Vi hoppas på många tävlande och en minnesvärd dag!
 
Tävlingen som lockar många spelare är SKOL-CUP INNEBANDY! Det var spännande till sista matcherna ex avgjordes högstadiets klass på målskillnad. För många är den här dagen ett fint idrottsminne, kanske det största! Widenska IG funktionärer +++++.
 
Garanterat fullt ös på Klövernhallens tre planer den 29 nov. Då kommer eleverna laddade med ett stort leende och klubban i handen. För då är det dags för skol-cup i innebandy. 6 lag högstadiet 6 lag mellanstadiet. 5 lag träningsskolan. 35 matcher.
 

Skol-Cup Innebandy

(2018-10-05 16:29)
Den 29 november kommer det vara fullt drag på Klövernhallens tre planer! Då kommer det arrangeras den oerhört populära idrotten innebandy! Då kommer eleverna laddade med förväntningar på en toppendag! Vi hoppas på att det blir minst 18 lag som deltar
 
Efter spel i Eskilstuna, Borlänge och Fagersta är det enligt traditionen avslutning i Gävle. IK Sätra är värdar för de 15 lagen som kommer laddade! För nu ska det avgöras. En spännande nyhet är att 7 mot 7 serien delas upp i två slutspelsgrupper.
 
Den 24 och 25 september kommer skol-cup i fotboll avgöras i Köping. Vi hoppas på ett trevligt arrangemang där lagen bjuder på kämpainsatser och fair play.
 

Svealandsserien i fotboll

(2018-08-24 11:57)
Den 26/8 spelas tredje omgången på vackra Onsjövallen i Fagersta. Nyhet är att det ställs i ordning en 3 mot 3 plan med nätsarg för de som vill prova på.
 
Aros Basket kommer att fortsätta under hösten 2018 med verksamhet för personer med funktionsnedsättning.
 
Som tradition spelas Skol-DM i Köping. Där huserar den mycket aktiva föreningen Pluss som växer hela tiden. Förra året var det hela 14 lag med i klasserna mellanstadiet, högstadiet och träningsskolan. Vi hoppas på minst lika många lag 2018.
 

 


 


GILLA OSS PÅ FACEBOOK

 


 

 

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

 


Postadress:
Södermanlands Parasportförbund
MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0104764297
E-post: parasport@sormland.rf.se

Se all info