Hoppa till sidans innehåll

Södermanland

Egna nyheter

2018-03-08
Välkomna till årets skoltävling i bordtennis den 12 april i Eskilstuna. Vi tycker att det är en idrott som är perfekt att utöva i skolorna. Nyhet i år Öppen klass för de som slutat skolan.
 
2018-02-16
Special Olympics School Days är prova på-idrottsdagar i särskolan där eleverna får träffa representanter från de lokala idrottsföreningarna och introduceras till idrotten på ett enkelt och roligt sätt.
 
2018-02-16
Specialvarvet Göteborg med Lisebergsbesök Specialvarvet är en löpartävling för alla tjejer och killar med utvecklingsstörning som tycker det är roligt att tävla eller att bara röra på sig. Ett lopp med mycket glädje och fantastiska löparinsatser!
 
2018-02-05
En trupp med 7 personer åker till Rättvik i helgen. För då är det något så exotiskt som tävling i snöskolöpning. De tävlande kommer ifrån Köping och Södertälje. På fredagen är det kamratmiddag och invigning i Special Olympics anda. Tävling lördag!

Börja idrotta

Vill du börja med parasport men vet inte riktigt hur du ska komma igång? Klicka dig vidare här så hjälper vi dig att hitta en väg in i parasporten.GILLA OSS PÅ FACEBOOK

 


 

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

 


Postadress:
Södermanlands Parasportförbund
MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info