Hoppa till sidans innehåll

Södermanland

Egna nyheter

2018-09-07
MälarSerien i friidrotts omgång 4 den 8 september kl.11.00-14.30 på Ekängens Friidrottsarena arrangeras av Södermanlands Parasportförbund tillsammans med Råby-Rekarne FIF.
 
2018-08-31
För 10:e året i rad är Eskilstuna orten som idrottshelgen för elever med synnedsättning arrangeras. Då kan man testa Showdown, Goalball, Elektronskytte, Klättervägg, Friidrott, Dykning, Simning, Judo, Simhopp, Step, Gym, Mattcurling, Boccia,
 
2018-08-31
Första söndagen i september bjuder Södertälje kommun tillsammans med föreningslivet på en helskojig dag, ja självklart är clowner på plats! Det är ca 15 aktiviteter som kajak, scouting, fiske, boccia, hästar, bågskytte, motionslopp.
 
2018-08-17
Albert som kommer ifrån Eskilstuna har ganska nyligen funnit en idrott som passar hans funktionsnedsättning blindhet och personlighet mycket bra! Jo tandemcykel som ger en kondition och muskler, men även lära sig att använda kroppen i t ex kurvor.

Börja idrotta

Vill du börja med parasport men vet inte riktigt hur du ska komma igång? Klicka dig vidare här så hjälper vi dig att hitta en väg in i parasporten.

 GILLA OSS PÅ FACEBOOK

 


 

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

 


Postadress:
Södermanlands Parasportförbund
MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info