Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Inbjudan"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Inbjudan


Bakgrund

Lördagen den 20 janauari 2018 kommer vi att genomföra Parasportens dag i länet. Vår "huvudarena" för denna dag kommer att vara Eyrabadet och Eyrahallen, där kommer vi kunna erbjuda aktiviteter för besökarna. Vi kommer ha tillgång till bassäng och idrottshall. Dagen kommer att genomföras mellan 10:00-14:00. Ativiteter i hallen kommer genomföras efter ett tidsatt schema. Vi kommer också kunna erbjuda en yta till för de föreningar som ej praktiskt kan genomföras sin idrott på plats. En utställning/information yta. Man kan narurligtvis vara i den lokal där man bedriver sin verksamhet, exempelvis kälkhockey under de tider som gäller under dagen.

Syfte

Syftet med dagen är att personer med funksnedsättning skall få möjlighet att träffa föreningar samt prova aktiviteter. Dagen kommer att vara riktad till målgruppen personer med funktionsnedsättning i första hand men narturligtvis är alla välkomna. Deltagande föreningar skall få möjlighet att träffa och rekrytera nya medlemmar till sina föreningar.

Information 

Parasportförbundet i samverkan med SISU kommer att ansvara för marknadsföring samt det praktiska kring dagen. Deltagande föreningar ansvarar för aktiviteter/information om sin verksamhet på Örebro Läns Parasportförbunds webbsida kommer det att finnas en flik som skall vara uppdaterad om vad som gäller under dagen.

Stöd & hjälp

Deltagande föreningar kommer att ha möjlighet att söka ekonomiskt stöd för mer kostnader för sitt deltagande via Idrottslyftet. För ytterligare information gällande Idrottslyftet ta kontakt med David Fast på SISU david.fast@sisuidrottsutbildarna.se 

Anmälan

Narturligtvis hoppas vi att er förening tycker att det är viktigt att vara med och delta på denna dag.
Har ni några frågor eller funderingar om vad som gäller tveka inte utan hör av er till:

Lennart Jansson 019-17 55 47    lennart.jansson@parsport.se
David Fast         019-17 55 33     david.fast@sisuidrottsutbildarna.se
Vill ni vara med på dagen så kan ni göra det på två sätt antingen via ovanstående  email eller anmälningsformulär

Inga nyheter är skapade
inspelet rubrik

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Örebro Läns Parasportförbund
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 019175547
Fax: 019-102070
E-post: lennart.handikapp@orebro.rf.se